Hier ben je:

Amstelwijs

Primair onderwijs met een plus!

Amstelwijs is de stichting die het openbaar primair onderwijs in Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel verzorgt. Amstelwijs is een professionele, ambitieuze en een veelzijdige organisatie. Amstelwijs telt ruim 300 medewerkers, 3300 leerlingen en 11 scholen. De stichting kent een grote diversiteit aan scholen: grote en kleine scholen, reguliere scholen, Montessorischolen, SBO-scholen, Kindcentra, enz. Tevens heeft Amstelwijs plusklassen en nieuwkomersklassen. Daardoor is er veel kennis in de organisatie, waardoor de stichting in staat is kwalitatief goed onderwijs te geven aan haar leerlingen.

Bij Amstelwijs staat de school centraal. Elke school heeft een directeur die als integraal leider verantwoordelijk is voor hoogwaardig, opbrengstgericht en passend onderwijs.

Het bestuur van de stichting is in handen van dhr. F.N.Cornet MLE, directeur-bestuurder.Hij wordt ondersteund door een bestuurskantoor waar stafmedewerkers en administratieve ondersteuners werkzaam zijn.

De Raad van Toezicht houdt toezicht op het functioneren van de bestuurder. Hoe zij dat doet, heeft zij beschreven in haartoezichtvisie. 

Print
Onze scholen
De Pioniers
De Westwijzer
De Zwaluw
Jan Hekman
Kindercampus King
Michiel de Ruyter
MKC Mio Mondo
Montessorischool De Linde
Piet Hein
SBO De Schakel
SBO Wending